APELDOORN

Binnen enkele minuten vanaf DE SLAAPFABRIEK bent u in het centrum van Apeldoorn waar u volop kunt winkelen, genieten van gezellige kleine winkelstraatjes en terrasjes, uit kan gaan, naar het theater of de bioscoop.

Centrum

In het centrum van Apeldoorn treft u een mix van oude en nieuwe gebouwen. Het oude deel wordt ook wel het 19e-eeuwse monumentenstad genoemd door de vele monumentale panden. Het winkelgebied heeft vooral een modern karakter. Winkelcentrum De Oranjerie is een van de bekendste plekken om uitgebreid te shoppen met een keur aan stijlvolle winkels.

Evenementen

Apeldoorn biedt vele bruisende jaarlijkse evenementen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het muziekfestival Jazz in the Woods, het Tempo Doeloe festival met Nederlands-Indische festiviteiten, het openlucht filmfestival Highlands Festival, het bierfestival Bruisend Apeldoorn, de Harleydag Apeldoorn en het Drakenbootfestival. De vele verrassende evenementen maken van Apeldoorn een stad om telkens weer te bezoeken. Kijk op www.develuwe.nl voor alle activiteiten!