Wandelen en hardlopen voor het goede doel!

14 januari TEUGE RUNS 4 LIFE

Hardlopen voor Stichting ‘K leef!

In samenwerking met Algemeen Belang Teuge, AV 34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek wordt Teuge runs 4 Life georganiseerd. Deze jaarlijks terugkerende sponsorloop, dit jaar voor de stichting ‘K leef, uit Apeldoorn, wordt op zondag 14 januari 2018 gehouden.

Op die dag zijn er 4 afstanden te lopen: 500 m, 1km, 5km en 10 km. Net als vorig jaar is het ook weer mogelijk om 5km mee te wandelen.  Nieuw dit jaar is ons verzoek of er mensen met een rollator mee willen lopen, deze afstand is natuurlijk geen 5 km J maar 200m. En na afloop hebben we nog een leuke verrassing voor de kinderen die hebben gelopen.

De start is bij restaurant Take off Teuge, direct aan de landingsbaan, zo kunt u heerlijk nog een kopje koffie drinken voordat u gaat starten.

Waarom de stichting ‘K leef? Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis in Apeldoorn voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Maar ook naasten, partners, familie en nabestaanden kunnen in het huis terecht. Vijf dagen per week, 50 weken per jaar is het Roparunhuis Auke van der Veen geopend voor gesprekken, steun, informatie, lotgenotencontact en wordt er een luisterend oor geboden. Daarnaast is er een groot aanbod aan activiteiten (ondermeer gespreksgroepen, yoga, schilderen, bewegen o.l.v. bewegingscoaches, zingen, verpleegkundig spreekuur in samenwerking met het Gelre ziekenhuis, massages, schoonheidsspecialistes voor huid en nagel advies en voor behandeling).

Iedereen uit de regio Apeldoorn kan bij Stichting ‘kLEEF! terecht.

Annemieke Simonis, directeur Stichting ´kLEEF!: “De Stichting is nagenoeg volledig afhankelijk van giften en sponsoring voor het voortbestaan. Daarom zijn we ook ontzettend blij met het initiatief van TEUGERuns4life om onze Stichting dit jaar als goed doel te kiezen. Voor meer informatie over ons inloophuis en het activiteiten aanbod: www.stichtingkleef.nl of volg onze facebook pagina www.facebook.com/stichtingkleef.”

TWEEDE WEEKEND VAN JANUARI

Jaarlijks wordt deze sponsorloop georganiseerd. Met als doel: elk jaar een goed doel. Daarnaast biedt deze RUN ook nog eens een uitstekende voorbereiding voor de Midwinter Marathon in Apeldoorn in februari.

HET PROGRAMMA
10:00 uur start 5 km wandelen alle leeftijden!
10:05 uur start rollatorloop 200m (NIEUW)

11:00 uur start 500 meter jeugd t/m 14 jaar
11:15 uur start 1 km jeugd t/m 14 jaar
11:30 uur prijsuitreiking jeugd
11:45 uur start 10km dames en heren
12:15 uur start 5km dames en heren
13:30 uur prijsuitreiking dames en heren (5/10km)

Inschrijven kan via: www.inschrijven.nl We hopen op een sportieve, gezellige dag! Meer info? https://www.facebook.com/TEUGERUNS4LIFE/