Geniet met volle teuge(n) van Teuge

Door de centrale ligging, is onze locatie ideaal voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zutphen, of maak een fietstocht via de IJSSEL naar bijvoorbeeld Veessen en kom via de achterkant van het vliegveld weer terug. Een bezoek aan Paleis t Loo of Park Hoge Veluwe met het Kröller Möller Museum, de Apenheul en/of de Julianatoren in Apeldoorn zijn zeker de moeite waard.

In de directe omgeving van de Slaapfabriek bestaat de mogelijkheid tot het maken van lange wandelingen en zelfs een rondvlucht is zo geboekt. Direct op het vliegveld kunt u parachutespringen of de springers vanuit uw tuinstoel bewonderen als zij naar beneden komen. Meerdere golffaciliteiten bevinden zich op zeer korte afstand.

Op 14 minuten afstand van de Slaapfabriek bevinden zich twee saunacomplexen, namelijk de VeluwseBron & Thermen Bussloo. Genoeg om te genieten dus!

 

Wandelen & fietsen

Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. De beleeffabriek wordt omringt door een heel fietsknooppunten netwerk. Verken de omgeving en geniet van de natuur en landerijen. Stop gerust eens bij een lokale boer om daar uw eitjes of jam voor de volgende ochtend te kopen.

Eten en drinken

Wij kennen de leukste adresjes in de buurt als het gaat om lunch- en diner gelegenheden. Ook zijn er genoeg activiteiten te doen in de buurt. Vraag gerust bij aankomst naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Eindeloos speelplezier

Actief buiten spelen in de tuin kan volop. Spring en maak de mooiste salto’s op onze trampoline of draai eens lekker rond op het klimrek. Op 500 meter afstand van de Beleeffabriek is nog een extra speeltuin met kabelbaan, tafeltennistafel, beestenboeltje, skateboardbaantje, jeu de boules baan of trap een balletje op het multifunctionele sportveld. Daag je familie of vrienden uit voor een potje tennis! Op loopafstand zijn drie tennisbanen. U huurt al een baan voor €5,- p.p. per uur. Ook leuk voor een familietoernooi!

Volop speelplezier!

Omgeving

Geniet met volle teuge(n) van Teuge. Door de centrale ligging is onze locatie ideaal voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zutphen, maak een fietstocht via de IJSSEL naar bijvoorbeeld Veessen en kom via de achterkant van het vliegveld weer terug. Maar bezoek ook zeker Paleis t Loo of Park Hoge Veluwe met het Kröller Möller Museum, de Apenheul of Julianatoren in Apeldoorn

Ontdek de golfclub

Voor golfers heeft Bussloo een baan aangelegd waar u uw golfvaardigheden kunt oefenen voor de kleine afstanden tussen 30 en 90 meter.  De baan ligt midden in de bosrijke omgeving en heeft kleine banen van 9, 18 en 27 holes. U heeft geen GVB nodig.

Kids

Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Ze kunnen vliegtuigen spotten en een rondvlucht is zo geboekt. Er liggen diverse spelletjes in de kast. Als het slecht weer is staat de Wii tot jullie beschikking, waarvoor een borg van 50,00 euro wordt gerekend. Wilt u hier gebruik van maken, dan horen wij dat graag even van te voren zodat wij de Wii voor u kunnen reserveren.

Recreatiegebied Bussloo

Op enkele minuten afstand bevindt zich een recreatiegebied Bussloo waar u samen met uw kinderen heerlijk kunt zwemmen in de zomer, dobberen en/of met ze spelen in het zand. Vlakbij bevinden zich twee grote saunacomplexen. Daarnaast zijn er diverse zwembaden in de omgeving en bevindt zich Pitch&Putt Bussloo.

Ooit weleens een Boeing 737 bestuurd?

Yellow Wings Flight Simulator biedt trainingen voor teams op het gebied van communicatie en samenwerken in een setting waar het maximaal over die twee items gaat, nl. een vliegtuig. In een spannende serious game met een werkende cockpit en een luchtverkeersleidingsstation, kunt u in de praktijk ervaren dat communicatie en samenwerken niet vanzelf gaat!

Ook kunt u bij Yellow Wings met twee mensen in de huid van een Boeing 737 piloot kruipen en zelf een vlucht maken van gate to gate, bijzonder realistisch en spannend. Meer info?

Kijk op yellowwings.nl

Teuge Airport Tour

Teuge Airport Tour biedt u een rondleiding aan over vliegveld Teuge. We vertellen u wat er allemaal te doen is op het vliegveld en laten u dat ook zien. U krijgt een ‘blik’ achter de schermen van bedrijven, die met historische, huidige en toekomstige luchtvaart te maken hebben. We vertellen u ook hoe het vliegveld is ontstaan en de geschiedenis, die daarop volgde. Bedrijven en instanties op vliegveld Teuge organiseren van tijd tot tijd evenementen voor goede doelen, maar zich ook inzetten voor de wereldwijde armoede. We vertellen het u allemaal.

Happy You voor creatieve workshops

Als groep kun je samen een compleet servies beschilderen, een mega koe schilderen of eigen “kantoorspreuken” en regels op hout maken. Beleef samen met je team, groep e/o familie een gezellige ochtend, middag e/o avond! Creatieve en steigerhouten workshops is voor elke leeftijd geschikt. Voor meer HAPPY-ideeën? Kijk op www.happyyou-workshops.nl