Op zoek naar een trainingslocatie of heisessie voor je team?

  • Exclusief voor jouw groep!
  • Zonnige, lichte ruimtes en een heerlijk terras
  • Koffie & thee faciliteiten

  • Eigen volledig uitgeruste keuken
  • Slaapkamers met privé badkamers
  • Beamer, flipover en WIFI (glasvezel)

 

Ben je op zoek naar een trainingslocatie met veel daglicht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze accommodatie beschikt over grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, waardoor je training/bijeenkomst een aangename en natuurlijke sfeer krijgt. In de ruimte is een beamer aanwezig met een wand waarop geprojecteerd kan worden en er staat één flip-over. De locatie biedt bovendien de mogelijkheid tot ontspanning en teambuilding-activiteiten in de natuur. Kortom, de perfecte combinatie van een professionele en inspirerende omgeving en mogelijkheden tot ontspanning en teambuilding.

De accommodatie is exclusief voor jouw groep beschikbaar, wat betekent dat je geen andere gasten zult tegenkomen tijdens je verblijf. Ons moderne gebouw is gelegen in een prachtige landelijke omgeving en biedt volop ruimte en comfort. Het is zelfs mogelijk om je eigen kok mee te nemen, of om zelf te koken in onze professionele keuken.

Wil je een aparte vergaderlocatie erbij?
klik hier door naar de vergaderfabriek

VERGADEREN IN DE EERSTE 3D-GEPRINTE VERGADERLOCATIE VAN EUROPA

Dan kun je bij ons terecht voor de unieke Vergaderfabriek. Dit is het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa en ligt direct naast De Slaapfabriek. Huur de ruimte per dagdeel en maak van je verblijf een succesvolle combinatie van ontspanning en werk.

De Vergaderfabriek is een splinternieuwe en unieke vergaderlocatie, niet te vergelijken met een andere locatie. Ervaar de unieke sfeer, zowel binnen als buiten. Beleef wandvullende videoprojectie & geluid. Laat je hier onderdompelen in een optimale belevingswereld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Moods: 360 graden-projecties die je laten onderdompelen in een zintuigelijke beleving van beeld, geluid en eventueel muziek. Je bepaalt zelf of de omgeving rustgevend, ontspannen, inspirerend of uitdagend moet zijn. De prachtige natuurbeelden en inspirerende visuals zijn een stimulans voor de groepsdynamica en leveren een belangrijke bijdrage aan de effectiviteit van de bijeenkomst.

Kortom, bij De Slaapfabriek vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. We heten je van harte welkom op onze unieke locatie aan de rand van de Veluwe!