Covid-19

Beste gast,

De gesprekken die wij de afgelopen dagen hebben gevoerd met elkaar, hebben ons geholpen in het formuleren van onze aanpak en handelswijze in deze onzekere tijden. Ons uitgangspunt blijft dat een verblijf bij De Slaapfabriek te allen tijde garant moet staan voor een paar dagen onbezorgd genieten. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om dat mogelijk maken. Daar hoort ook een transparante communicatie bij.

Dus:

  • Laten wij jullie weten dat wij ons hier in Teuge kiplekker voelen. Behalve het gemis van jullie als gast… Maar wees gerust!
  • Kiezen wij, mede in het belang van jullie, even voor versobering van ons sociale leven. Niet strikt noodzakelijke bijeenkomsten laten we maar even voor wat ze zijn. Het leidt wel tot puzzelen aan de keukentafel. En zo heeft ieder nadeel ook weer zijn voordeel.
  • Laten wij onze inkopen zo veel mogelijk bezorgen. •
  • Hanteren wij, nog meer dan anders, strikte regels t.a.v. onze (persoonlijke) hygiëne. Denk aan: het nog vaker wassen van onze handen, het vaker verschonen van handdoeken, een keer extra schoonmaken van deurklinken, etc.
  • Bieden wij voldoende zeep de handen te wassen, ontvangt u dagelijks schone handdoeken en voldoende toiletpapier (zolang de voorraad strekt, welteverstaan).
  • Begroeten we elkaar even niet met een hand. Ondertussen blijven we oefenen op het ‘voetschudden’ en de ‘elleboog’, maar vooralsnog zien die er bij ons nog wat gekunsteld uit en houden we het bij net iets meer afstand van elkaar of namasté.
  • Voor het ontbijt geldt: we hebben we een heerlijke ontbijtbox gemaakt die we voor u klaarzetten en dekken we de ontbijttafeltjes zo in dat er voldoende afstand is tussen onze gasten; ruim meer dan een armlengte. Vanaf het moment dat we weer open mochten, werken we voor uw gezondheid, in twee ontbijtshifts elk 6 kamers. U kunt dit alleen op het moment van inchecken bij ons aangeven. Het ontbijt is voor 6 kamers van 08:30 uur – 9:15 uur; en voor 6 kamers van 09:15 – 10:00 uur. We verzoeken u op dat tijdstip ook echt aanwezig te zijn, aangezien wij geen extra ruimte beschikbaar waarbij we kunnen schuiven. We gaan ervan uit dat u dit kunt begrijpen, alles om uw gezondheid te garanderen. Niet ontbijten en uitslapen tot 11 uur is natuurlijk ook altijd een optie.
  • de verschillende restaurants uit de omgeving Teuge bieden fantastische maaltijden aan, we raden u wel aan op tijd te reserveren.
  • Adviseren wij gasten die tot de risicogroep behoren, ondanks al onze voorzorgen, hun verblijf bij ons even vooruit te schuiven.

Maar wellicht het allerbelangrijkste:
Communiceren en inspireren we pro-actief, zowel op onze locatie (contactloos) als online op onze website en via de diverse social media kanalen. We vertellen hoe wij ons voelen, vragen hoe onze gasten zich voelen, delen wat wij doen om onze omgeving zo ‘clean’ mogelijk te houden en geven antwoord op vragen die er zijn. Zo krijgen we een goed beeld van de samenstelling van de groep en eventuele risico’s.

We denken dat we hiermee doen wat we kunnen doen, maar blijven open staan voor suggesties.

Tot gauw?
Kortom, we hopen jullie binnenkort te mogen begroeten voor een paar dagen genieten van Teuge en omgeving. Wij doen ons best om het hierbinnen comfortabel, schoon en veilig te houden. Blijf vooral gezond en steun elkaar in deze bijzondere “Corona-tijd”

Warme groet,

Arvid, Marjo & Kim