DESLAAPFABRIEK I DEVERGADERFABRIEK I DEBELEEFFABRIEK

bla

Ik ben de afgelopen weken flink aan het puzzelen geweest met de vraag: “wat is nu handig om te doen? Wat wil ik graag?” Ik verhuur de Slaapfabriek als B&B maar ook als vergaderlocatie en als groepsaccommodatie. Het is natuurlijk heel leuk om zoveel dingen tegelijk te doen, ik kan me heel goed voorstellen, dat het voor buitenstaanders wel eens heel verwarrend over kan komen. Daarnaast zijn gasten die op zoek zijn naar een groepsaccommodatie om met familie of vrienden weg te gaan, niet geïnteresseerd in een zakelijke locatie die verhuurd wordt als vergaderlocatie of  als B&B en dat werkt natuurlijk 2 kanten op, zo zijn zakelijke gaste wellicht niet geïnteresseerd  in een groepsaccommodatie etc.

Om dat wat overzichtelijker te maken, heb ik besloten om een splitsing te laten maken op de site en daar verschillende namen aan te hangen. Zo wordt iemand, die meer over vergaderarrangementen wil weten, straks doorgestuurd naar de vergaderfabriek. Iemand die een losse hotelovernachting zoekt doorgelinkt naar de slaapfabriek en iemand die op zoek is naar een groepsaccommodatie direct naar de beleeffabriek.

De logo’s zijn al klaar, nu alleen de website nog aanpassen en zodra dat is gebeurd, laat ik het meteen weten.

Fijne maandag allemaal!