EINDELIJK ZOMER EN WAT EEN HEERLIJK WEER…

beleeffabriek

Zondag 21 juni, ik werd wakker en regen kwam met bakken uit de hemel. Ik hoorde het gekletter op het dak. Met nog maar net mijn ogen open zei ik: Arvid, we hebben maar één doel dit jaar! Een bord in de tuin met SLAAPFABRIEK TE KOOP en emigreren naar een warm land…
Wat was ik chagrijnig die dag. Met een paraplu, regenlaarzen en een dikke jas liepen we richten het evenement Wings Wheels en Goggles hier op het vliegveld. Wat een fantastisch begin van de zomer en wat een baggerweer op Vaderdag…

Vorig jaar rond die tijd liepen we met z’n allen de KIKA run in de stralende zon.

Genoeg geklaagd! Wat ben ik blij dat mijn opmerking meteen de prullenbak in kon. Ik had er niet aan moeten denken, al die dozen inpakken, makelaar bellen, al die mensen die komen kijken bij 33 graden en dan als klap op de vuurpijl die warme appeltaart, die ik dan zou moeten bakken, omdat je dan het pand beter zou verkopen. Nee gelukkig, ik kan alles weer intrekken. Ik zit elke dag vrolijk aan het ijs en we kunnen heerlijk elke avond buiten eten, want vanaf het moment dat ik de woorden emigreren in mijn mond nam, is de temperatuur gestegen en mijn humeur opgeklaard!

HEERLIJK, hier knapt een mens echt van op. Kim is niet meer uit het zwembad te slaan, de gasten zitten heerlijk tot laat in de avond op het terras onder het genot van een koud glas wijn of bier en wij? Wij genieten mee… Er wordt al dagen gesproken over een hittegolf! Geweldig, geniet vooral van deze warme dagen. Gewoon een tandje terug en die ramen wassen of andere dingen die nu niet zo leuk zijn met dit weer, kunnen ook wel even wachten toch? Wij zijn deze zomer lekker hier dus mocht je er nog even tussenuit willen?

Geniet dan met volle teugen van De Slaapfabriek in Teuge!
Alvast een hele fijne vakantie!