FEEST VAN HERKENNING BIJ AANKOMST OP SCHIPHOL…

Ben ik de nou de enige die opstartproblemen heeft na een heerlijke vakantie? Mijn hemel, deze keer is het wel heel pittig om weer te beginnen. Na 14 dagen heerlijk te hebben genoten van, zon, zee strand en plus 35 graden, werden we teruggezet naar pakweg 3 graden boven nul toen het vliegtuig de wieltjes op de landingsbaan zette, wel met zon! ? Prachtig land trouwens Thailand, daar zijn we nog lang niet uitgekeken en prima te doen met kinderen.
Tijdens onze tussenlanding op Dubai, speelden we ons zoveelste spelletje pesten met Kim, en zat tegenover ons een jong stel met een dochtertje waarvan wij dachten, hé adoptie ? En wat was t een herkenbaar, toen we bij de douane stonden zij voor ons stonden, en verontschuldigend zeiden “bij ons duurt het wel even voordat we door de douane zijn” “Geeft helemaal niets, we kennen ‘t!” Daarop zei zij ik dacht al zoiets…. Ik vroeg haar, met tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel, staat de familie zo ook met ballonnen bij de uitgang? Ze zei dat ze t niet zeker wist, er zou wel familie zijn, maar ja het was tenslotte maandag en niet iedereen heeft misschien vrij kunnen nemen/krijgen…
Bij de kofferband zagen we elkaar nog even en Kim vroeg zachtjes, maar mama dat meisje is toch ouder, ik was toch veel jonger toen? Hoe kan dat nou? Ik heb haar uitgelegd dat er ook oudere kindjes worden geadopteerd. Wij hadden net iets eerder de koffers dan hen en konden dus ook eerder door de douane, en bij het openen van de deuren was het een feest van herkenning en kwamen alle herinneringen weer terug van 6 jaar geleden! Spandoeken, ballonnen, gespannen gezichten, we zeiden snel: ze komen eraan hoor!!! Wij zijn het niet hahaha En toen kwamen bij mij de tranen, waarop Kim vroeg: “mam, waarom huil je nou” en ik alleen maar kon zeggen: “dit zijn vreugdetraantjes Kim. Dit moment was zo mooi toen we met jou 6 jaar geleden door dezelfde uitgang kwamen en iedereen hier op ons stond te wachtten….”

Misschien komt het trage opstarten, ik noem het dieselgevoel, wel daardoor, geen idee…ik laat het maar over me heen komen. Voor het eerst dat we bestaan zijn we tijdens onze vakantie niet dichtgegaan en dat is super bevallen. Ik hoop voor u ook ? Jeroen enorm bedankt voor het waarnemen tijdens onze vakantie en zoals je zelf al zei dit smaakt naar meer….nou voor ons ook hoor!

Kleine tip: Houdt u vooral uw mail aanstaande woensdag in de gaten, u ontvangt (degene die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief) belangrijk nieuws over de slaapfabriek. Mis het niet!