GROEPSACCOMMODATIE DE SLAAPFABRIEK

deventer

Afgelopen weekend sliep een hele gezellige groep dames in de Slaapfabriek, zij hadden de locatie exclusief afgehuurd als groepsaccommodatie. Vrijdagmiddag 17:00 uur arriveerde iedereen. 17 dames in maar 4 auto’s, WOW! Paste iedereen erin? Inclusief koffers? Ja hoor klonk het in koor. Hilariteit alom. Snel werd de SONOS aangezet en met een flinke dosis Nederlandstalige muziek, werden de koffers op de kamers gezet en kon het weekend beginnen.

Januari is normaliter vaak een rustige maand. Is ook logisch, want wie organiseert er nu direct na de feestdagen een familie/vriendenweekend, teambuildingsdag of training? De dames hadden in oktober al bij ons geboekt en contact opgenomen met BuroIn, om het weekend aan te vullen met een leuke activiteit. Samen vertrokken ze zaterdag naar Deventer om daar het Go Crazy programma te doen. Een hilarisch stadsspel waarbij alles draait om samenwerking, creativiteit, slimheid, snelheid en heel veel plezier!

Deventer is een historische Hanzestad waar wij veel gasten naar toe sturen om lekker te winkelen, uiteten te gaan of een heerlijks stadswandeling te doen. Aansluitend zijn de dames nog lekker gaan eten bij Jackies New York en op zondag hebben we ze weer uitgezwaaid. Dolenthousiast waren ze!