JANUARI

Januari is voor mij de maand waarin ik altijd de meeste rekeningen ontvang. Herkent u dat ook, of ben ik de enige die dat zo voelt? AOV, overige verzekeringen, belastingen, jaarlijkse abonnementen noem het allemaal maar op, het houdt niet op. Ik vind het veel leuker om naar de brievenbus te lopen en dan vervolgens een leuke kaart te vinden of zo’n ouderwetse brief. Brief?? Hoor ik je denken… Alsjeblieft zeg, tegenwoordig gaat dat alleen nog maar via WhatsApp of facebook!

Laatst las ik in onderzoek, onder 65 jongeren, over de invloed van de telefoon/internet, wat hiervan de impact is op hun dagelijks leven. Zij moesten proberen om 1 dag zonder telefoon/internet door te komen en vervolgens werd gekeken hoe zij hierop reageerden. Ik geloof dat er maar 3 waren die het niet erg vonden en dat de rest allemaal verschijnselen van verslaving vertoonden. Maar dat is een heel ander item wat niets met de titel van dit blog te maken heeft en wil ik me ook helemaal niet aan wagen. Ik gebruik het internet net zoveel en intensief en ik denk dat als ik een dag zonder zou moeten dat ik ook niet de gezelligste thuis zou zijn.

Nee, iets veel leukers…. Wist u het al? We zijn weer (!) in de prijzen gevallen…. Voor diegene die ik niet heb platgebombardeerd met mijn mailtjes, appjes, fb-berichtjes enz. hier het nieuws: we zijn 1e geworden in de categorie kleine vergaderlocaties tot 25 personen met een geweldig rapportcijfer namelijk een 9.7 (MeetingReview)!!! Daarnaast ben ik ook nog de leukste onderneemster geworden van de gemeente Voorst en zijn we bij booking.com gestegen van 9.2 naar een 9.3. Perfect begin van 2016 zeg ik! En weet je, dan neem ik mijn dagelijkse loop richting de brievenbus maar even voor lief… Als er zo’n mooie award tussen al die rekeningen valt het allemaal wel weer mee.

Kom je ook een keer met je team bij ons in de slaapfabriek vergaderen? Heel het huis voor jezelf, geen andere gasten… ik heb leuke arrangementen op de site staan en anders bel of mail (info@deslaapfabriek.nl) me even ik laat je graag de locatie zien.