MOOIE INVESTERING IN DUURZAME INNOVATIE

Eindelijk is het zover! Met veel plezier kunnen we laten weten dat het vanaf vandaag mogelijk is om te investeren in onze nieuwe droom. We hopen, dat we onze nieuwe bijzondere vergaderruimte naast De Slaapfabriek, met jullie hulp kunnen realiseren? Een mooie propositie met een stabiel rendement over een langere periode.

De missie van de Slaapfabriek is droom niet je leven, maar leef je droom. Sinds de aankomst van onze eerste gasten op 3 juli 2009,  doen we dit al met heel veel plezier. We creëren een omgeving waar de gast zich thuis voelt, waar aandacht voor is en waar met veel zorg is gekeken naar de inrichting en de omgeving.

Doen waar je goed in bent, in je eigen kracht staan, ertoe doen, dat zijn dingen die wij superbelangrijk vinden. Om dit verder te kunnen realiseren en uit te bouwen is, na veel gesprekken en lange avonden van overleg besloten: we gaan uitbreiden!

HET EERSTE 3D GEPRINTE GEBOUW VAN EUROPA MET ZERO FOOTPRINT!  een vergaderbelevingsconcept “wat ertoe doet”!

Arvid start hiermee ook meteen de innovatie: De ontwikkeling van ‘Moods’.  De creatie van specifieke videocontent voor trainers, meetings en de ‘health’ sector. Heb je ook het gevoel dat het tijd wordt, voor een nieuwe manier van vergaderen?

We zijn enorm blij dat we dit kunnen realiseren met Revelating, Witteveen + BosThe Form Foundation, CyBeVan Wijnen, Engie, TU/eClean Tech RegioElma Media de Gemeente Voorst