Nieuwsbrief juni 2020

 

Nieuwsbrief juni 2020

De Slaapfabriek I Hét belevingshotel met luxe themakamers

Slapen, ontbijten & golfen! 

Heb jij jouw vakantie in eigen land al geboekt? Wij verwelkomen je graag in De Slaapfabriek! Kom genieten in ons ontbijthotel in het landelijke, mooie Teuge waar letterlijk om de hoek per fiets of te voet genoten kan worden van het Gelders landschap. Een absolute aanrader. Vakantie in eigen land was nog nooit zo leuk!

In de maand augustus en september hebben wij in samenwerking met Pitch & Putt Bussloo een verrassend arrangement samengesteld! Pitch en Putt is een geweldige activiteit, omdat het niet alleen gezellig, maar ook laagdrempelig is. Iedereen vindt het leuk!

Het arrangement bestaat uit het volgende:

  • 1 overnachting voor 2 personen;
  • Een overheerlijk, vers ontbijtje in de ochtend;
  • 2e persoon speelt een gratis potje golf bij Pitch en Putt!

Vanaf slechts € 110,50* per kamer op basis van 2 personen incl. ontbijt!

Hoe het werkt? Bij aankomst in De Slaapfabriek ontvang je van Marjo een visitekaartje, die je kunt inleveren bij Pitch en Putt en zo gebruik kunt maken van de ‘2e persoon gratis’ actie. Je betaalt dus, ter plekke, slechts € 19,00.
Hoe leuk is dat?

*Excl. Toeristenbelasting.

Reserveer hier

De leukste uitstapjes!

Dichtbij onze Slaapfabriek is Teuge Airport te vinden. Een echte aanrader is de rondleiding op het historische vliegveld! Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen van bedrijven, die met historische, huidige en toekomstige luchtvaart te maken hebben.

Het voorjaar en de zomermaanden zijn uitermate geschikt om dit te beleven omdat er dan van alles op het vliegveld te doen is zoals zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen. Leuk voor alle leeftijden!

Meer weergeven

Het verhaal van Palenque

Palenque onderdeel van de Yucatan route, velen kennen deze route wel als ze in Mexico zijn geweest. Hier verbleven wij toen de hurricane Mitch voor de kust lag en zijn we uiteindelijk veilig in Cancun aangekomen.

Een Mexicaans ingerichte twinkamer, met twee losse bedden die tegen elkaar aan staan. De kamer heeft een afgesloten badkamer met regendouche & toilet, een flatscreen, een bureau om aan te werken, een fauteuil & draadloos highspeed internet.

Ontdek Palenque

Ontdek de nieuwe manier van vergaderen

De nieuwe manier van denken, trainen en ideeën uitwisselen. Dat kan alleen bij de Vergaderfabriek! Beleef de combinatie van videoprojectie rondom, geluid, smaak- en geursensaties. Uitvergaderd? Geniet dan van een heerlijke nachtrust in De Slaapfabriek en ontwaak met een frisse mindset in de nieuwe wereld.

Boek nu

Luxe groepsaccommodatie met 12 themakamers

Een prachtige accommodatie voor jong en oud op een geweldige locatie! Dit heerlijke huis beschikt over 12 ruime slaapkamers allen voorzien van eigen badkamer (enkele zelfs met bad én douche!), opgemaakte bedden en frisse handdoeken. De accommodatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd.

Boek nu