Nieuwsbrief mei 2020

*|MC:SUBJECT|*


View this email in your browser

Nieuwsbrief mei 2020

De Slaapfabriek I Hét belevingshotel met luxe themakamers

Winactie!

Vakantie in het buitenland zit er deze zomer helaas niet in. Wil jij je toch in buitenlandse sferen wanen? Boek dan een ticket naar een van onze themakamers in bijvoorbeeld Los Angeles, Rome of Sydney en maak kans op de enige echte ‘Slaapfabriek’ koffer! Boek daarom gauw een overnachting met ontbijt en maak automatisch kans op de winst! De actie loopt tot 1 juli 2020.
 
Kom genieten in ons ontbijthotel in het landelijke, mooie Teuge waar letterlijk om de hoek per fiets of te voet genoten kan worden van het Gelders landschap. Op fietsafstand van het bourgondische Deventer en het Koninklijke Apeldoorn. Een absolute aanrader. Vakantie in eigen land was nog nooit zo leuk!
 
Wie gun jij een overnachting voor twee? Nu voor slechts € 99,50* per kamer op basis van 2 personen incl. ontbijt!
 
* Excl. toeristenbelasting

 

Reserveer hier

De leukste uitstapjes!

Zoek je een corona-veilig uitstapje? Kom fietsen of wandelen in de omgeving van Teuge. Drukte vermijden en afstand houden is hier geen probleem. Heb je meer zin in een leuke activiteit? Zondag 28 juni wordt de 2e editie van Riddles On The Road georganiseerd. Een super leuke activiteit om als koppel of gezin aan mee te doen in je eigen auto. Opgeven kan tot 25 juni 2020.

Meer weergeven

Het verhaal van Rome

Rome de stad van de liefde… Omdat ik (Marjo) hier mijn huwelijksaanzoek heb gehad, was het onmogelijk om geen kamer Rome te hebben. Ingericht in de kleuren van koffie, espresso en chocolade ijs, en onder toeziend oog van Julius Cesar is dit een heerlijke koele kamer qua temperatuur. Door de dikte van de muren blijft het ook hier in de zomer heerlijk koel.

De kamer is voorzien van twee losse bedden die tegen elkaar aan staan, heeft een inloop regendouche & afgesloten toilet, een flatscreen, een bureau om aan te werken & draadloos highspeed internet.
 

Ontdek Rome

Ontdek de nieuwe manier van vergaderen

De nieuwe manier van denken, trainen en ideeën uitwisselen. Dat kan alleen bij de Vergaderfabriek! Beleef de combinatie van videoprojectie rondom, geluid, smaak- en geursensaties. Uitvergaderd? Geniet dan van een heerlijke nachtrust in De Slaapfabriek en ontwaak met een frisse mindset in de nieuwe wereld.

Boek nu

Luxe groepsaccommodatie met 12 themakamers

Een prachtige accommodatie voor jong en oud op een geweldige locatie! Dit heerlijke huis beschikt over 12 ruime slaapkamers allen voorzien van eigen badkamer (enkele zelfs met bad én douche!), opgemaakte bedden en frisse handdoeken. De accommodatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd.

Boek nu

Twitter

Facebook

Website

Email

LinkedIn

Instagram