RESTAURANT TAKE OFF

Smakelijk middelpunt van de vliegbewegingen op Luchthaven Teuge. Gewoon een lekkere plek, voor iedereen toegankelijk. Centraal gelegen met ruime parkeervoorzieningen. Het geheel vernieuwde panorama terras met een uniek vergezicht. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een lekkere lunch of ’s avonds dineren.Vanuit het direct naast de landingsbaan gelegen restaurant heeft u een prachtig zicht op wat er zich allemaal op de luchthaven Teuge afspeelt. Vliegtuigen en helikopters starten en landen recht voor u.

Even verder ligt de start- en landingsbaan van de zweefvliegers van Vliegclub Teuge. Ook hier is het vaak een drukte van belang. Ook het naastgelegen Nationaal Paracentrum zorgt voor veel activiteit.

Parachutespringers gaan hier aan boord om enkele minuten later weer aan hun parachutes af te dalen om op hun landingsgedeelte van het vliegveld weer op de grond te komen. Ook staat zoals ieder jaar weer de Antonov 2, het grootste eenmotorig dubbeldekker toestel ter wereld, weer direct voor het restaurant.

Meer informatie kun je vinden op de website: www.restauranttakeoff.nl