ZOOVER AWARD 2015

zoover

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik niet graag in het middelpunt van de belangstelling sta, ik vind het lastig om met complimenten om te gaan, ik geef ze namelijk veel liever weg. Dit betekent natuurlijk niet, dat ik er niet blij mee ben….Juist integendeel ik ben reuze blij en apetrots.

Wie had dat 6 jaar geleden gedacht? Ga je net aan het begin van de crisis open. Ik hoor iemand nog tegen me zeggen: wie begint er nou een B&B in Teuge??? Daar komt toch geen hond slapen…. Zo letterlijk werd het gezegd. Daar werd mijn zelfvertrouwen nou ook niet meteen sterker van. Gelukkig viel het reuze mee en komen wel veel gasten heel graag in Teuge slapen. De gasten die tegenwoordig reizen, schrijven niet snel meer hun reactie in een gastenboek maar doen dit veel vaker via internet, dat zie je steeds meer. Niet alleen in de hotelbranche gebeurt dit, maar ook in velerlei andere branches. Voor onze branche is booking.com en zoover de meest gangbare.

Even een korte uitleg voor wie Zoover niet kent. Op Zoover vind je vakantie beoordelingen voor en door reizigers. Om een erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten is daarvoor de Zoover Award in het leven geroepen. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten. De beste 25 accommodaties per categorie komen in aanmerking voor een Zoover Award Gold. De nummer 1 in iedere categorie mag zich beste van Nederland noemen.

Totaal verrast ontvingen we vorige week een e-mail met het verzoek of we woensdag 22 april naar de uitreiking van de Zoover Award wilden komen. Wij? WOW….wat gaaf… We wisten toen nog niet dat deze gold zou zijn. Meteen werd oppas geregeld en gingen we vol spanning woensdag naar Utrecht waar de uitreiking plaatsvond. Tijdens deze feestelijke uitreiking kregen we te horen dat we van de 2545 hotels van Nederland die op zoover staan, wij op plaats 22 zijn geëindigd met een score van 9,1 en dus de Award gold ontvingen. De Slaapfabriek zit bij de top 1% van de hotels, wow!
De volgende dag hebben we samen met de gasten taart gegeten! Wat een feest….
We zijn ontzettend blij met deze award want het is de mening van de gasten die ervoor zorgt dat we deze onderscheiding ontvangen. We gaan proberen om volgend jaar naar plaats 21 te schuiven…

Mooie uitdaging voor dit jaar…